Dobrodošli v
Kinethera Studio

Smo studio, ki se specializira v rehabilitaciji in terapevtskih pristopih, preko pilatesa, kinezioloških vadb in terapevtsko-holističnih masaž, ki so primerne za vrhunske in rekreativne športnike, predvsem pa za osebe, ki potrebujejo več previdnega in strokovnega nadzora, kot so nosečnice, starostniki, osebe s kroničnimi avto imunimi boleznimi in osebe s poškodbami in bolečinami.

kineziologija, kineziološka obravanava, individualna obravnava, rehabilitacija

KAKO LAHKO POMAGAMO?

Vsakega posameznika obravnavamo individualno in celostno. S predhodno individualno uvajalno uro lahko zagotavljamo visoko kvaliteto strokovnega nadzora in usmerjanja na pilates in kinezioloških vadbah.

Vadbe kombiniramo s terapevtsko-holističnimi masažami, ki zagotavljajo najboljši učinek rehabilitacije in optimalno regeneracijo.

Naše Storitve

Ponujamo skupinske in individualne pilatesa in kineziološke vadbe, kar podpremo s komplementarnim odpravljanjem bolečin in napetosti z masažnimi tretmaji ter prehranskim svetovanjem.

Vse terapije in vadbe so individualno prilagojene.

MASAŽE & TRETMAJI

Vsaka masaža je holistično-terapevtskega značaja. Zajema terapevtske tehnike za odpravljanje bolečin in napetosti, ter sproščujoče tehnike, kjer aktiviramo limfni sistem in nežno sprostimo fascijo.

Rezerviraj svoj termin