Terapevtske obravnave

Terapevtske masaže s holističnim pristopom. Sproščanje napetih tkiv in fascij, aktiviranje limfnega sistema in spodbujanje cirkulacije. Za dosego najboljših rezultatov, masaže izvajamo z različnimi tehnikami (glajenje, gnetenje, miofascialno sproščanje, trigger point terapija, raztezanje) in pripomočki (gua sha, cupping, masažna pištola).

Protibolečinska terapevtska masaža

zgornjega dela hrbta, vratu, obraza in glave

Komu se priporoča?
-vsem z bolečinami v zgornjem delu hrbta in vratu zaradi slabe telesne drže,
-vsem, ki imate tenzijske glavobole,
-vsem, ki imate težave s stiskanjem čeljusti in posledično prenapetimi mišicami.

Kako poteka?
Z različnimi tehnikami in pripomočki sprostimo tkivo med lopaticami, razbremenimo vrat, glavo in lasišče, ter globoko zmasiramo lobanjo in sprednji del trupa.

Sprosti napetosti, napne kožo, spodbudi cirkulacijo in aktivira limfni sistem.

60 min // 90 min

Masaža obraza protibolečinski masažni tretma
Terapevtska masaža hrbta

Terapevtska masaža celotnega telesa

Komu se priporoča?
Masaža celotnega telesa predstavlja sproščujoč tretma, kjer spodbudimo krvni pretok in aktiviramo limfni sistem ter telesu ponudimo nežno regeneracijo.

Kako poteka?
Masažo izvajamo s posebnimi mešanicami hranilnih olj obogatenimi z eteričnimi olji, ki zagotavljajo sprostitev tako telesa, kot tudi duha. Za zagotavljanje najvišje ravni terapije uporabljamo pripomočke kot so cupping, masažna pištola in gua sha.

60 min // 90 min

Protibolečinski masažni tretma

Terapevtska masaža hrbta in vratu

Komu se priporoča?
Predvsem osebam z napetostjo in bolečinami v glutealnih mišicah, celotnem hrbtu in vse do vratu in glave.

Kako poteka?
Z različnimi tehnikami in pripomočki sprostimo tkivo vse od zadnjičnih mišic, preko celotnega hrbta, vse do vratu. Med tretmajem uporabljamo pripomočke kot so masažna pištola, cupping in gua sha, po potrebi tudi elektrostimulator.

60 min // 90 min

Terapevtska masaža nog in stopal

Komu se priporoča?
Zelo se priporoča pri zastajanju vode v nogah, občutku oteklosti in splošni napetosti. Napetosti v stopalih in nogah lahko vodijo k različnim bolečinam po celem telesu, pogosto pa prav tu leži razlog bolečin v kolenih, kolkih in ledvenemu delu hrbta.

Kako poteka?
Z sproščujočimi in nežnimi tehnikami glajenja in gnetenja najprej spodbudimo limfni sistem in cirkulacijo, nato pa z terapevtskimi tehnikami sproščamo napetosti vse od zadnjice do prstov na nogah. Med tretmajem uporabljamo pripomočke kot so masažna pištola, cupping in gua sha, po potrebi tudi elektrostimulator.

60 min // 90 min

Kinezioterapevtska obravnava

Popolna kombinacija vadbe in masaže za najbolj optimalne rezultate in svetovanje.


Komu se priporoča?
-Osebam s kroničnimi bolečinami v telesu,
-Osebam, ki začenjajo z vadbi in si želijo poglobljen analizo stanja telesa in svetovanje,
-Osebam, ki želijo ‘reset’.

Kako poteka?
Na prvem obisku se naredi analiza telesne drže in funkcionalna diagnostika, nato se s terapevtskimi pristopi mišična in miofascialna tkiva sprosti, pri vadbi pa se predstavi korekcijske vaje s katerimi se okrepi neaktivna mišična vlakna in se poskuša vzpostaviti ravnovesje. Korekcijske vaje se oblikuje tako, da jih lahko izvajate doma, ob koncu pa vam podamo nasvet in priporočamo nadaljnje pristope.

90 min
(45 min terapevtske masaže + 45 min korekcijske vadbe)

Kinezioterapevtski tretma
Masaža obraza protibolečinski masažni tretma

Rezerviraj svoj termin